Serksnas

Dekoratyvinės langų plėvelės gali dramatiškai pakeisti komercinių pastatų stiklą ir langus. Nesvarbu, ar aplikavimo tikslas yra padidinti privatumą ar sukurti gražų dekoravimą. Galimas sprendimas tiek vidiniam, tiek išoriniam aplikavimui.

Dekoratyvinės langų plėvelės gali paversti niūrią aplinką bet kuo, ką tik sugalvosite! Mūsų įmonė gali pasiūlyti  didžiulį matinių dekoratyvinių langų plėvelių asortimentą, kuri sukurs nuostabią apdailą. Ši plėvelė taip pat pasižymi puikiu ilgaamžiškumu ir turi daugybe klijų variantų.

Šiuo metu asortimente galime pasiūlyti 2 gamintojų plėveles Ritrama ir ImagePerfect.

 

Į ką reikia atsižvelgti renkantis langų plėvelę?

 

Aplikavimo būdas

Šlapias klijavimas

Dažnas ir lengvas  pasirinkimas „šlapio klijavimo“ metodas. Šią techniką galite naudoti neatsižvelgdami į grafikos dydį, tačiau ji yra naudingiausia klijuojant didesnius plotus, nes toks metodas leidžia lengviau pozicionuoti plėvelę ( leidžia ją stumdyti esant ant paviršiau)

Patarimas: idealus produktas, skirtas naudoti šlapiam aplikavimui, yra „ImagePerfect MagicApply

 

Sausas klijavimas

Plėvelėms su oro kanalų technologija yra specialiai sukurtos sausam klijavimui. Aplikavimo metodo pasirinkimą taip pat įtakoja skirtingos klijų technologijos. Sauso  aplikavimo metodas gali būti naudojamas su visomis klijų technologijomis.

Vandens pagrindo klijai tinkami naudoti tik sausai, o klijai su tirpikliais yra tinkami naudoti tiek sausai, tiek šlapiai.

Taip pat klijuojama grafika neturėtų būti didelio dydžio, jog aplikavimas nebūtų per daug sudėtingas. Rekomenduojama darbinė temperatūra neturėtų būti mažesnė nei 10 ° C.

Patarimas: kad ir kokį pasirinktą aplikavimo būdą naudotumėte, prieš klijuojant plėvelę, visada nuvalykite paviršių su valikliu. Mes tiekiame valiklius iš pirmaujančių prekių ženklų:„Yellotools“ ir  „ImagePerfect“

 serksnas

 

Tarnavimo laikas 

 Renkantis langų plėvelę, pagrindiniai kriterijai turėtų būti patvarumas ir klijų technologija. Abu veiksniai turės įtakos tam, kiek laiko plėvelė tarnaus. Mūsų asortimente yra plėvelių, kurių patvarumas svyruoja nuo 3 iki 15 metų.

Norėdami tinkamai pasirinkti produktą, taip pat turite atsižvelgti į plėvelės pašalinimą ateityje. Rinkoje yra nedaug nuimamų matinių dekoratyvinių langų plėvelių. „ImagePerfect 5801R“ idealiai tinkamas trumpalaikėms aplikacijos, kurias reikia lengvai pašalinti. „ImagePerfect 5801R“ suteikia galimybę per dvejus metus nuo aplikavimo švariai pašalinti ją nuo stiklo be klijų likučių.

O ką daryti, jeigu norite nuimti seną plėvelę? Galite rinktis IP Vinyl Steam Remover , jis padeda pašalinti plėvelę garų pagrindu. Arba galite rinktis IP vinyl remover , jis suminkšina seną plėvelę, taip lengviau ją pašalinsite. Jeigu liko senų klijų, naudokite IP Adhesive remover, šis valiklis padeda pašalinti senus klijus.

 

Atspalvis

Sužinoję  technines gaminio savybes, galite pagalvoti apie atspalvio pasirinkimą. Mūsų įmonė siūlo 3 atspalvius ( nuo šviesiausio iki tamsiausio):

  • Dūmo
  • Sidabro
  • Tamsaus sidabro

Patarimas: Jeigu dar neturite stovelio su pavyzdžiais, susisiekite su mumis ir mes jį jums atsiųsime nemokamai.

 Stiklų dekoravimo plėvelė „Šerkšnas“ labai populiarus pasirinkimas tarp biurų ir mažmeninės prekybos vietų. Dėka didelio atspalvių pasirinkimo, aplikavimo metodų, apipavidalinimo įvairovės, jūs visada rasite sprendimą savo darbuose.