SD

Paramos akcija Ukrainai

Nors didžioji dalis reklamos, suvenyrų gamintojų ir tiekėjų Lietuvoje (tame tarpe ir mes) dar nespėjo patys atsitiesti finansiškai po dvejus metus trunkančios COVID pandemijos, bet tokios agresijos akivaizdoje turime visomis išgalėmis ieškoti būdų kaip pagelbėti kenčiantiems Ukrainos žmonėms.
Kviečiame prisijungti visus galinčius kartu prisidėti prie https://www.blue-yellow.lt/ organizacijos, kuri jau ne vienerius remia Ukrainos ginkluotąsias pajėgas bri nuo karo nukentėjusius civilius. Bet kokia suma yra svarbi:

 

Banko sąskaita: LT177300010140894869 

Gavėjas: VšĮ Mėlyna ir geltona

Mokėjimo paskirtis: PARAMA

parama


 

Mėlynos spalvos įvairių rūšių plėvelės

royal

 

Nors ir išaugo paklausa, bet sandėlyje turime Ukrainos vėliavos spalvų termo plėvelių marškinėliams, atributikai ir t.t. gamininti

145

Geltonos spalvos įvairių rūšių plėvelės

Golden

Taip pat, turime Ukrainos spalvų aukštos kokybės polimerinių plėvelių ploteriavimui. Dėl papildomų nuolaidų ar išsamesnės informacijos- susisiekite

dad


 

Nemokami lipdukai visiems norintiems

uiui

Nors mes ir neužsiimam gamyba (tik parduodam įrangą ir medžiagas reklamos gamintojams), bet šioje situacijoje norime prisidėti viskuo kuo galime. Savo demo salės HP Latex 315 Print and Cut spausdintuvą "įdarbiname" nemokamų lipdukų ant automobilių ar telefonų gamybai, kuriuos gausite su kiekviena užsakyta siunta arba galite pasiimti pas mus biure Vilniuje. Moralinė ir simbolinė parama irgi yra labai svarbi.