Quickflex naujos spalvos jau čia!

      QuickFlex Revolution termo plėvelės pasipildė net 9 naujomis spalvomis, kurias jau turime pas save sandėlyje.

Lengvai pjaustomos, lupinėjamos ir tamprios su 5 sekundžių prispaudimu nustebins net viską bandžiusius.

Quick

 

 

ikl

 


 

GCC lazeris už neįtikėtiną kainą 

X380

       Norite pradėti pjaustyti ar graviruoti lazeriu, bet nenorite investuoti labai daug pinigų? Turime sprendimą- ekonomiškesnės X serijos lazeriai su visais (vienu iš labiausiai pasaulyje vertinamo gamintojo GCC) privalumais. Šiuo metu iš demo salės parduodame X380 100w lazerį su pilna garantija tik už 9599eur+ PVM

       Norite sužinoti daugiau ar išbandyti? Susisiekite su mumis ir suorganizuosime susitikimą.

 

 

 


 

FESPA 2022

        Birželio pradžioje pasibaigė didžiausia Europoje vizualinės komunikacijos paroda FESPA 2022. Atsivežėme nemažai naujienų iš savo partnerių HP (lateksiniai plačiaformačiai spausdintuvai), GCC (lazeriai), Chemica ir Sefa (termo plėvelės ir presai), Rowmark (plastikai graviravimui) ir daug kitų. Jei kažkas aktualu- susisiekite su mumis ir papasakosime plačiau.

       Jei niekada neteko aplankyti šios parodos- tikrai rekomenduojame. 2023 susimatysime Miunchene, kad susidarytumėte įspūdį, galite peržiūrėti šį video:

https://youtu.be/qONWMtNlfsU

 


 

Pasinaudok paskutine proga įsigyti plastikų pigiau

     Kol kiti kėlė kainas, Rowmark sugebėjo iki šios dienos išlaikyti jas nepakitusias. Visgi, kad ir kaip stengėsi gamintojas ir mes, bet dėl nuolat augančių žaliavų ir transportavimo kąštų esami priversti keliais procentais padidinti kainas nuo liepos 1d. Dar turite kelias dienas užsakyti LaserMax, Alumamark ar kitų medžiagų senomis kainomis!

Rowmark

 

efgv