AZON spausdintuvai mūsų demo salėje!

azon

Norime pasidžiaugti, kad nuo šių metų tapome oficialūs ir vieninteliai AZON spausdintuvų atstovai Lietuvoje! Azon, tai aukšos kokybės UV ir DTF spausdintuvai už prieinamą kainą. Šis gamintojas iš Kroatijos jau ne vienerius metus iš eilės dalyvauja pasaulinėse parodose ir stebina klientus naujausiais sprendimais spaudai ant tekstilinių ir kietų gaminių. Seri-Deco šiuos metus testavo abiejų tipų spausdintuvus ir dabar galime tvirtai pasakyti, kad tai yra įranga, kurią ne tik siūlome savo klientams, bet ir garantuojame dėl garantinio ir po garantinio aptarnavimo. Jeigu Jūs šiuo metu ieškote būtent tokių spaudos sprendimų- susisiekite su mumis ir papasakosim apie visas galimybes plačiau.
Daugiau informacijos gamintojo puslapyje www.azonprinter.com

uzklausa


 

Kaip išsirinkti Termo Presą?

 Vytas

Šiame video papasakosim plačiau apie pačius termopresus, jų rūšis, kaip jie skirstomi, kiek kainuoja ir t.t.

Jeigu kyla klausimų ar pastebėjimų- rašykite juos [email protected]

Taip pat, mus rasti ir sekti galite:

www.seri-deco.lt arba socialiniuose tinkluose @seridecolt


 

Atvirų durų dienų pasiūlymai

foto

 

Šiemet mūsų renginyje apsilankė daugiau nei 100 dalyvių iš visos Lietuvos. Džiaugiamės galėdami ne tik pademonstruoti įrangą, bet tuo pačiu ir prisidėti prie informacijos sklaidos konferenciniais pranešimais.

Jei dar ieškote įrangos investuoti prieš metų pabaigą- susisiekite su mumis ir pritaikysime specialias atvirų durų renginio kainas ir pasiūlymus!

uzklausa2

 

foto2