Paskutinė proga užsisakyti Latex spausdintuvą už ypatingą kainą!

Latex

 

Jau kelis metus Lietuvoje pavyko išlaikyti HP plačiaformačių spausdintuvų kainas nepakitusias, bet nuolat augantys transportavimo kaštai jau nebegali būti padengti vien gamintojų ir atstovų. Dėl to jau nuo kitos savaitės net 9% brangsta dauguma modelių (115, 315, 335 ir kiti).
Jei jau anksčiau galvojote apie spausdintuvą, tai dabar puiki proga gauti specialų pasiūlymą, nes užsisakius dar šią savaitę- nemokamai pridėsime nuo 500 iki 1500eur vertės dažų!

Norėdami gauti specialų pasiūlymą arba konsultaciją spauskit ant modelio ČIA, užpildykit formą ir mes su Jumis susisieksime arba parašykit mums [email protected]


 

Kylančios medžiagų kainos

Nors paskutinius metus Seri-Deco pavyko išlaikyti medžiagų kainas nepakitusias, bet po paskutinių žaliavų ir transportavimo kainų padidėjimo mes esam priversti nemažai daliai produktų jas pakelti. Keliais procentais nuo lapkričio mėnesio padidėja Image Perfect, Decal, Ritrama ir kitų smulkesnių tiekėjų kainos.

Norėdami gauti daugiau informacijos apie konkrečius  kainų pasikeitimus Jums- susisiekite su mūsų vadybininkais telefonu ar elektroniniu paštu.

rrrr