Termo spauda

Įsibėgėjant marškinėlių, kepuraičių ir kitos atributikos su termo pernešimu sezonui pristatome naujieną- plėvelę, kurią tiesiog privalote išbandyti:
· Tik 5 sekundės prispaudimui
· Tik 80 mikronų storis
· Karštas ir šaltas itin lengvas atplėšimas
· Itin gera kaina už aukščiausią kokybę
Esame įsitikinę, kad šios plėvelės pakeis Jūsų nusistovėjusius įpročius ir bus pranašesnės už Poli-Tape, Siser ar kitas Jūsų naudojamas. Pabandykite ir jeigu kažkas nepatiks, tai mes be klausimų grąžinsime visus Jūsų pinigus ir dar atsiųsime dovanų!
Įsigykite paspaudę nuorodą QUICKFLEX arba susisiekę su mumis el. paštu

Rtape

R-Tape perkėlimo plėvelės visiems Jūsų poreikiams tik už 0,92 Eur!

Ar susiduriate su problemomis transportuojant lipdukus su pernešimo popieriumi? Galbūt susidaro vadinamas “tunelio efektas”, kur susukus į ruloną plėvelė vietomis atšoka?
R-Tape sprendžia šias ir kitas problemas ir gali pasiūlyti įvairiausių sprendimų su mažu, vidutiniu ar itin dideliu lipnumu! Ir visa tai už itin gerą ir nekintamą kainą- 0,92 Eur už 
Visas medžiagas ir daugiau informacijos rasite čia: RTAPE

Solar Gard

SolarGard šilumą sulaikančios plėvelės- alternatyva kondicionieriamas

Ar žinojot, kad kokybiškos veidrodinės ir net labai mažai tamsintos specialios SolarGard plėvelės sumažina karščio patekimą į patalpas net iki 4 kartų?! Jos taip pat mažina blukimą ir akinimą nuo saulės ir gali būti parinktos visų tipų stiklams.
Praplėskite savo paslaugų pasiūlą su aukščiausios kokybės interjerinėmis plėvelėmis iš JAV. 
Plėvelės ir aprašymai

 

Lateks

Naudinga žinoti. Viskas apie dažus

Stengiamės suteikti Jums kuo daugiau informacijos ir praplėsti žinias. Šiame straipsnyje aptarti dažniausiai naudojami dažai spausdintuvuose ir paaiškinimai, kur kurie rašalai naudojami.